Raeapteegi muuseum kutsub külla! Meil saab teada, milline oli apteek keskajal, kes siin töötasid ja mida osta sai. Töötoas uhmerdavad kõik osalejad endale Rae ürdisoola, mille koostises olevad maitsetaimed on ka tuntud raviomaduste poolest. Keskajal müüdi just apteegis lisaks ravimtaimedele ka soola. Ürdisool sobib liha-, kala- ja köögiviljatoitude maitsestamiseks-pajaroogadesse, supi sisse, grillimiseks ning marinaadi valmistamiseks. Nii ürtide kui vürtside kasutamine vähendab kokkuvõttes soola kasutamise vajadust. Ürtidel on ka antiseptilised omadused, mis  kaitsevad toitu riknemise eest. Soola on kasutatud juba ammustest aegadest toidu säilitajana.

Töötuba kestab koos väikese Raeapteegi ekskursiooniga u 45-60 min ja maksab 5€/ osaleja

Kuna töötuba toimub piiratud arvu inimestega, on vajalik etteregistreerimine: [email protected]